Klaas Gubbels - Bijzondere zeefdruk: compositie - 1987 - Verkocht

Klaas Gubbels - Bijzondere zeefdruk: compositie - 1987 kopen? Bied vanaf 225!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Klaas Gubbels - Bijzondere zeefdruk: compositie - 1987 kopen? Bied vanaf 225!
Klaas Gubbels - Bijzondere zeefdruk: compositie - 1987 kopen? Bied vanaf 225!Klaas Gubbels - Bijzondere zeefdruk: compositie - 1987 kopen? Bied vanaf 225!Klaas Gubbels - Bijzondere zeefdruk: compositie - 1987 kopen? Bied vanaf 225!Klaas Gubbels - Bijzondere zeefdruk: compositie - 1987 kopen? Bied vanaf 225!Klaas Gubbels - Bijzondere zeefdruk: compositie - 1987 kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Klaas Gubbels (1934)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1987
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 37 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 13/40
Bijzondere zeefdruk in zwart/blauw/rood van Klaas Gubbels. Compositie van een stoel, een deel van een krantenknipsel en vele afmetingen. Jaar: 1987. Oplage: 13/40. Afmetingen blad: H37 x b50cm. Afmetingen voorstelling: H19 x b28cm. 
Het werk is rechts onderaan, met potlood, voorzien van een monogram door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.
Herkomst: de collectie van Liesbeth Brandt Corstius en Kees Broos.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag  en donderdag.


Conditie
ConditieZeer Goed
De voorstelling is in zeer goede staat. Lichte kreukels langs de randen, om de voorstelling heen. Deze vallen bij inlijsting onder het passe-partout.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 55,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .