Melle Oldeboerrigter - Aquarel, Z.T. Landschap - Verkocht

Melle Oldeboerrigter - Aquarel, Z.T. Landschap kopen? Bied vanaf 1000!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Melle Oldeboerrigter - Aquarel, Z.T. Landschap kopen? Bied vanaf 1000!
Melle Oldeboerrigter - Aquarel, Z.T. Landschap kopen? Bied vanaf 1000!Melle Oldeboerrigter - Aquarel, Z.T. Landschap kopen? Bied vanaf 1000!Melle Oldeboerrigter - Aquarel, Z.T. Landschap kopen? Bied vanaf 1000!Melle Oldeboerrigter - Aquarel, Z.T. Landschap kopen? Bied vanaf 1000!Melle Oldeboerrigter - Aquarel, Z.T. Landschap kopen? Bied vanaf 1000!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Melle Oldeboerrigter (1908-1976)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen45 cm x 58 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

Afmetingen beeld: 29,5 x 44,5 cm.

Herkomst: Uit erfenis van leerling van Oldeboerrigter.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Volgrecht: Voor dit item wordt de wettelijk verplichte 4% Volgrecht-vergoeding berekend over de gehele verkoopprijs bij een opbrengst van 3.000,- euro exclusief BTW of meer, en inclusief toeslag. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:                       

QQVB 

Conditie
ConditieGoed
Het werk is in goede staat. Het blad is mogelijk wat vergeeld. Langs de randen van het blad zitten tape-resten (met daarop kleine krabbeltjes/schetsjes van de kunstenaar), maar ook roestvlekjes van spijkers van de vorige lijst.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd3-12-2019 om 9:25
Eindtijd20-12-2019 om 9:16
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.