Pieter Defesche - Litho op papier, Zonder titel (Groot) - Verkocht

Pieter Defesche - Litho op papier, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Defesche - Litho op papier, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Pieter Defesche - Litho op papier, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Pieter Defesche - Litho op papier, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Pieter Defesche - Litho op papier, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Pieter Defesche - Litho op papier, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Pieter Defesche - Litho op papier, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Defesche (1921-1998)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1997
TechniekLitho
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpZeegezicht
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen90 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage19/55

 Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00  - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd23-7-2020 om 17:20
Eindtijd2-8-2020 om 19:57
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken