Pieter Defesche - Pieter Defesche: Litho, Hemelse en Aardse liefde - Verkocht

Pieter Defesche - Pieter Defesche: Litho, Hemelse en Aardse liefde kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Defesche - Pieter Defesche: Litho, Hemelse en Aardse liefde kopen? Bied vanaf 20!
Pieter Defesche - Pieter Defesche: Litho, Hemelse en Aardse liefde kopen? Bied vanaf 20!Pieter Defesche - Pieter Defesche: Litho, Hemelse en Aardse liefde kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Defesche (1921-1998)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1991
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen45 x 63 cm (h x b)
Passe-partout68 x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage4/80

Titel: Hemelse en Aardse liefde
Jaartal: 1991
Afmetingen passe-partout: 68 cm x 85 cm (Beeld: 45 cm x 63 cm)
Oplage: 4/80
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (linksonder)
Materiaal: Litho op papier, achter passe-partout
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

 

QQSCH

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 29,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item