Sam Middleton - Zeefdruk: Overtones - 1999 - Verkocht

Sam Middleton - Zeefdruk: Overtones - 1999 kopen? Bied vanaf 99!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Sam Middleton - Zeefdruk: Overtones - 1999 kopen? Bied vanaf 99!
Sam Middleton - Zeefdruk: Overtones - 1999 kopen? Bied vanaf 99!Sam Middleton - Zeefdruk: Overtones - 1999 kopen? Bied vanaf 99!Sam Middleton - Zeefdruk: Overtones - 1999 kopen? Bied vanaf 99!Sam Middleton - Zeefdruk: Overtones - 1999 kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sam Middleton (1927-2015)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage28/50
Zeefdruk van Sam Middleton. Titel: Overtones. Jaar: 1999. Oplage: 28/50. Afmetingen blad: H60 x b75cm. Afmetingen voorstelling: H50 x b65cm. Het werk is rechts onderaan gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Verzenden/ophalen:
Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag
(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het
ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs
maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de
bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Post.nl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

 Sam Middleton (2 april 1927 - 19 juli 2015) was een mixed-media kunstenaar uit New York City. Hij reisde de hele wereld over met de Amerikaanse koopvaardij, woonde in Mexico en Zweden en vestigde zich uiteindelijk in Nederland waar hij "deel uitmaakte van de aanzienlijke onvoorziene aanwezigheid van expatriate Afro-Amerikaanse kunstenaars". Toen hij zich in 1961 in Nederland vestigde, vestigde hij zich als een van de belangrijkste kunstenaars van Nederland. Zijn werk maakt deel uit van de permanente collectie van het Whitney Museum, die hem in 1962 opnam in de tentoonstelling 40 Artists Under 40 en was opgenomen in de inaugurele tentoonstelling van 2015 voor het nieuwe gebouw van het museum aan de High Line.

Middleton werd geboren in New York City en groeide op in de wijk Harlem van de stad. Middleton staat bekend om zijn persoonlijke stijl en gebruikte graag abstract expressionisme in zijn werk, waarbij hij zijn kleur, lijnen en composities baseerde op geluid en harmonie. Middleton specialiseerde zich in het werken met collage.
Conditie
ConditieGoed
De voorstelling is in goede staat. Op de witte randen bovenaan, zitten wat beschadigingen van een vorige inlijsting. Goed ingelijst, valt dit in de lijst/onder nieuw passe-partout.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd15-11-2022 om 10:28
Eindtijd20-11-2022 om 19:49
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken