Annetje van Verseveld (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Annetje van Verseveld
Annetje van Verseveld (1941)

Annetje van Verseveld (1941)

beeldhouwster en grafica

Annetje van Verseveld studeerde aan de Rijksacademie te Amsterdam. De dans is een belangrijke inspiratiebron; haar werk uit het begin van deze eeuw bestaat dan ook uit een serie dansers. In haar eerdere werk kwamen paarden en amazones met dansende paarden voor. De natuur werd de inspiratie voor haar stenen beelden. Er zijn onder de handen van Verseveld schelpachtige vormen ontstaan en ronde organische waarin het licht bij wijze van spreken rond kan zingen, vormen die aangespoeld zouden kunnen zijn uit de zee of een rivier. (bron: http://www.beeldenindestad.nl/beelden/lief-beton/)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Annetje van Verseveld - Ets , Groot gezin - 1968 kopen? Bied vanaf 50!
Annetje van Verseveld (1941) Nederlands Ets , Groot gezin - 1968
Techniek Ets
Afmetingen 54 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Annetje van Verseveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annetje van Verseveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annetje van Verseveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annetje van Verseveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annetje van Verseveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annetje van Verseveld!

Volg het aanbod kunst van Annetje van Verseveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annetje van Verseveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annetje van Verseveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annetje van Verseveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annetje van Verseveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annetje van Verseveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annetje van Verseveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annetje van Verseveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annetje van Verseveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annetje van Verseveld?

Kunst kopen van Annetje van Verseveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annetje van Verseveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annetje van Verseveld. Om meer kans te maken om de Annetje van Verseveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annetje van Verseveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.