Bernard Essers (1893-1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bernard Essers
Bernard Essers (1893-1945)

Bernard Essers (1893-1945)

Kunstenaar

Bernard Essers (1893-1945) was een Nederlands grafisch kunstenaar die bekend is geworden met houtsneden en penseeltekeningen in inkt.Tevens was hij aquarellist, etser en illustrator, kunst- en glasschilder, en boekbandontwerper.Zijn werk doet sterk denken zowel aan Art Nouveau als aan expressionistisch werk.Hij kreeg les van Graadt van Roggen, woont en werk in Bergen en Schoorl en gaat veel om met kunstenaars uit de Bergense School.

Aangeboden items
0
Verkochte items
19
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Bernard Essers (1893-1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 19 items van Bernard Essers (1893-1945) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 19 mensen die Bernard Essers (1893-1945) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Bernard Essers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernard Essers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernard Essers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernard Essers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernard Essers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernard Essers!

Volg het aanbod kunst van Bernard Essers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernard Essers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernard Essers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernard Essers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernard Essers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernard Essers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernard Essers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernard Essers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernard Essers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernard Essers?

Kunst kopen van Bernard Essers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernard Essers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernard Essers. Om meer kans te maken om de Bernard Essers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernard Essers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.