Coenraad Matthias Garms (1863-1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Coenraad Matthias Garms
Coenraad Matthias Garms (1863-1944)

Coenraad Matthias Garms (1863-1944)

Kunstenaar

C.M. Garms (Coenraad Matthias) - (Amsterdam 1863 - Laren NH 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Coenraad Matthias Garms - Marken kopen? Bied vanaf 30!
Coenraad Matthias Garms (1863-1944) Nederlands Marken
TechniekEts
Afmetingen22 x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Coenraad Matthias Garms

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Coenraad Matthias Garms? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Coenraad Matthias Garms. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Coenraad Matthias Garms en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Coenraad Matthias Garms te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Coenraad Matthias Garms!

Volg het aanbod kunst van Coenraad Matthias Garms te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Coenraad Matthias Garms te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Coenraad Matthias Garms instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Coenraad Matthias Garms kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Coenraad Matthias Garms!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Coenraad Matthias Garms kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Coenraad Matthias Garms en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Coenraad Matthias Garms via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Coenraad Matthias Garms of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Coenraad Matthias Garms?

Kunst kopen van Coenraad Matthias Garms begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Coenraad Matthias Garms, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Coenraad Matthias Garms. Om meer kans te maken om de Coenraad Matthias Garms te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Coenraad Matthias Garms! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.