Dirk Filarski (1885-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Dirk Filarski
Dirk Filarski (1885-1964)

Dirk Filarski (1885-1964)

Dirk FILARSKI (Amsterdam, 1885 - Zeist, 1964)

Aangeboden items
3
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dirk Filarski - Aquarel, Oosthuizen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 800!
Dirk Filarski (1885-1964) Nederlands Aquarel, Oosthuizen - Ingelijst
TechniekAquarel
Afmetingen51 x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 800
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dirk Filarski

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dirk Filarski? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dirk Filarski. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dirk Filarski en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dirk Filarski te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dirk Filarski!

Volg het aanbod kunst van Dirk Filarski te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dirk Filarski te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dirk Filarski instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dirk Filarski kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dirk Filarski!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dirk Filarski kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dirk Filarski en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dirk Filarski via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dirk Filarski of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dirk Filarski?

Kunst kopen van Dirk Filarski begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dirk Filarski, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dirk Filarski. Om meer kans te maken om de Dirk Filarski te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dirk Filarski! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.