Eduardo Paolozzi (1924-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Eduardo Paolozzi
Eduardo Paolozzi (1924-2005)

Eduardo Paolozzi (1924-2005)

Eduardo PAOLOZZI (Leith 1924 - Londen 2005)

Aangeboden items
0
Verkochte items
20
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Eduardo Paolozzi (1924-2005) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 20 items van Eduardo Paolozzi (1924-2005) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 15 mensen die Eduardo Paolozzi (1924-2005) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Eduardo Paolozzi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eduardo Paolozzi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eduardo Paolozzi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eduardo Paolozzi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eduardo Paolozzi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eduardo Paolozzi!

Volg het aanbod kunst van Eduardo Paolozzi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eduardo Paolozzi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eduardo Paolozzi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eduardo Paolozzi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eduardo Paolozzi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eduardo Paolozzi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eduardo Paolozzi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eduardo Paolozzi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eduardo Paolozzi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eduardo Paolozzi?

Kunst kopen van Eduardo Paolozzi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eduardo Paolozzi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eduardo Paolozzi. Om meer kans te maken om de Eduardo Paolozzi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eduardo Paolozzi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.