Ferdinand Hart Nibbrig (1866-1915)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ferdinand Hart Nibbrig
Ferdinand Hart Nibbrig (1866-1915)

Ferdinand Hart Nibbrig (1866-1915)

Kunstenaar

Ferdinand HART NIBBRIG (Amsterdam 1866 - 1915 Laren)

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (34 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ferdinand Hart Nibbrig (1866-1915) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ferdinand Hart Nibbrig (1866-1915) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 34 mensen die Ferdinand Hart Nibbrig (1866-1915) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ferdinand Hart Nibbrig

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ferdinand Hart Nibbrig? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ferdinand Hart Nibbrig. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ferdinand Hart Nibbrig en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ferdinand Hart Nibbrig te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ferdinand Hart Nibbrig!

Volg het aanbod kunst van Ferdinand Hart Nibbrig te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ferdinand Hart Nibbrig te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ferdinand Hart Nibbrig instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ferdinand Hart Nibbrig kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ferdinand Hart Nibbrig!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ferdinand Hart Nibbrig kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ferdinand Hart Nibbrig en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ferdinand Hart Nibbrig via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ferdinand Hart Nibbrig of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ferdinand Hart Nibbrig?

Kunst kopen van Ferdinand Hart Nibbrig begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ferdinand Hart Nibbrig, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ferdinand Hart Nibbrig. Om meer kans te maken om de Ferdinand Hart Nibbrig te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ferdinand Hart Nibbrig! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.