Geerhard Kuipers (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geerhard Kuipers
Geerhard Kuipers (1943)

Geerhard Kuipers (1943)

Kunstenaar

Geerhard KUIPERS (Hilversum, 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Geerhard Kuipers - De Duinen - Ets, Ingelijst kopen? Bied vanaf 30!
Geerhard Kuipers (1943) De Duinen - Ets, Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen51 x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Geerhard Kuipers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geerhard Kuipers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geerhard Kuipers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geerhard Kuipers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geerhard Kuipers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geerhard Kuipers!

Volg het aanbod kunst van Geerhard Kuipers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geerhard Kuipers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geerhard Kuipers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geerhard Kuipers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geerhard Kuipers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geerhard Kuipers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geerhard Kuipers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geerhard Kuipers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geerhard Kuipers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geerhard Kuipers?

Kunst kopen van Geerhard Kuipers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geerhard Kuipers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geerhard Kuipers. Om meer kans te maken om de Geerhard Kuipers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geerhard Kuipers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.