Geertjan van Oostende (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geertjan van Oostende
Geertjan van Oostende (1941)

Geertjan van Oostende (1941)

Kunstenaar

Geertjan van OOSTENDE

Schilder, graficus, beeldhouwer

Geboren te Utrecht in 1941.

Opleiding:

Geertjan van Oostende volgde zijn opleiding van 1961 tot 1964 aan de Kunstnijverheidsschool in Amsterdam; Ab Sok leerde hem daar de grafische kunsten.

Hij woont en werkt in Nijmegen.

Geertjan van Oostende staat bekend om zijn enorme verzameldrift, die hij al heeft sinds hij begon met zijn kunstopleiding. Aan de voorwerpen in zijn verzameling zitten herinneringen vast; ze geven hem orde en rust. Bovendien geeft het verleden van zijn verzameling hem inspiratie voor de toekomst. De kunst van Van Oostende kenmerkt zich dan ook door een verbinding met het dagelijks bestaan, welke altijd de basis vormt van zijn werk.

Exposities en prijzen:

Het werk van Geertjan van Oostende is tentoongesteld in meerdere Nederlandse galeries en musea, waaronder het Stedelijk Museum Amsterdam. Het Rijksmuseum heeft een aantal van zijn werken in haar collectie.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
74
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Geertjan van Oostende (1941) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 74 items van Geertjan van Oostende (1941) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 19 mensen die Geertjan van Oostende (1941) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Geertjan van Oostende

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geertjan van Oostende? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geertjan van Oostende. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geertjan van Oostende en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geertjan van Oostende te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geertjan van Oostende!

Volg het aanbod kunst van Geertjan van Oostende te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geertjan van Oostende te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geertjan van Oostende instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geertjan van Oostende kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geertjan van Oostende!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geertjan van Oostende kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geertjan van Oostende en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geertjan van Oostende via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geertjan van Oostende of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geertjan van Oostende?

Kunst kopen van Geertjan van Oostende begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geertjan van Oostende, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geertjan van Oostende. Om meer kans te maken om de Geertjan van Oostende te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geertjan van Oostende! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.