Gust Romijn (1922-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Gust Romijn
Gust Romijn (1922-2010)

Gust Romijn (1922-2010)

Gust ROMIJN (Noordwijkerhout 1922 - Dreischor 2010)

Romijn volgde aanvankelijk een opleiding tot architect en begon in 1943 met schilderen en beeldhouwen. Samen met Louis van Roode en Piet Rovers behoorde hij in de jaren 50 tot de 'Venstergroep', bestaande uit jonge Rotterdamse grafici. Hij was een van de kunstenaars die meewerkten aan E55, waarvoor hij een wandschildering van 6 bij 2 meter maakte. Hij sloot zich in die periode aan bij de Liga Nieuw Beelden. Hij nam deel aan de Wereldtentoonstelling in Brussel (1958).In de jaren 60 woonde Romijn korte tijd in New York. Terug in Nederland werd hij docent aan de Rotterdamse Academie en de Vrije Academie in Den Haag. Romijn woonde en werkte in Rotterdam, tot hij in 1982 verhuisde naar Dreischor.Romijn werd onder meer onderscheiden met de Nationale 5 mei Grafiekprijs (1955) en de Prix Suisse (1957).

Aangeboden items
0
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gust Romijn (1922-2010) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 19 items van Gust Romijn (1922-2010) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 39 mensen die Gust Romijn (1922-2010) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gust Romijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gust Romijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gust Romijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gust Romijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gust Romijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gust Romijn!

Volg het aanbod kunst van Gust Romijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gust Romijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gust Romijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gust Romijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gust Romijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gust Romijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gust Romijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gust Romijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gust Romijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gust Romijn?

Kunst kopen van Gust Romijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gust Romijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gust Romijn. Om meer kans te maken om de Gust Romijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gust Romijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.