Herman Stammeshaus (1918-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Stammeshaus
Herman Stammeshaus (1918-1991)

Herman Stammeshaus (1918-1991)

Kunstenaar

Herman STAMMESHAUS (Talang Indonesie 1918 - Amsterdam 1991)

Aangeboden items
2
Verkochte items
45
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Stammeshaus - Haven van Ornival - Houtsnede kopen? Bied vanaf 38!
Herman Stammeshaus (1918-1991) Nederlands Haven van Ornival - Houtsnede
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen23 x 25.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Huidig bod
€ 38
1 bieding
Bied mee Bied mee
Herman Stammeshaus - Houtdruk. Figuren. Geometrisch. kopen? Bied vanaf 39!
Herman Stammeshaus (1918-1991) Nederlands Houtdruk. Figuren. Geometrisch.
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen30 x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Stammeshaus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Stammeshaus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Stammeshaus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Stammeshaus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Stammeshaus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Stammeshaus!

Volg het aanbod kunst van Herman Stammeshaus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Stammeshaus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Stammeshaus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Stammeshaus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Stammeshaus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Stammeshaus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Stammeshaus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Stammeshaus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Stammeshaus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Stammeshaus?

Kunst kopen van Herman Stammeshaus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Stammeshaus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Stammeshaus. Om meer kans te maken om de Herman Stammeshaus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Stammeshaus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.