Isaac Naarden (1902-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Isaac Naarden
Isaac Naarden (1902-1982)

Isaac Naarden (1902-1982)

Kunstenaar

Isaäc NAARDEN (Amsterdam 1902 - Zwolle 1982)

Isaäc Naarden was een kunstenaar en Graficus die in Amsterdam geboren werd. Hij volgde hier een opleiding aan de Academie voor Beeldende kunsten, waar hij onder andere les kreeg van A.J. Derkinderen en J.H. Jurres. Naarden was lid van het Sint-Lucas gilde in Amsterdam, de Gooise Kunstkring en de Gooische Schildersvereniging. Als onderwerpen voor zijn tekeningen, aquarellen, lithografieën en schilderijen koos hij bijbelse taferelen, landschappen, portretten en zelfportretten. Naarden heeft onder andere deelgenomen aan een groepsexpositie die het Rijksmuseum in Amsterdam in 1932 organiseerde. In zijn sterfjaar 1982 organiseerde het Singer Museum in Laren een solotentoonstelling van een keuze uit zijn werk.

Aangeboden items
2
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Isaac Naarden - Liggend Naakt - Penseeltekening kopen? Bied vanaf 20!
Isaac Naarden (1902-1982) Nederlands Liggend Naakt - Penseeltekening
TechniekPenseel (Inkt)
Afmetingen30 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Isaac Naarden - Herinneringen in beeld kopen? Bied vanaf 350!
Isaac Naarden (1902-1982) Nederlands Herinneringen in beeld
TechniekLitho
Afmetingen32 x 29 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Isaac Naarden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Isaac Naarden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Isaac Naarden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Isaac Naarden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Isaac Naarden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Isaac Naarden!

Volg het aanbod kunst van Isaac Naarden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Isaac Naarden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Isaac Naarden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Isaac Naarden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Isaac Naarden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Isaac Naarden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Isaac Naarden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Isaac Naarden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Isaac Naarden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Isaac Naarden?

Kunst kopen van Isaac Naarden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Isaac Naarden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Isaac Naarden. Om meer kans te maken om de Isaac Naarden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Isaac Naarden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.