Jacob Maris (1837-1899)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacob Maris
Jacob Maris (1837-1899)

Jacob Maris (1837-1899)

Kunstenaar

Jacob MARIS

Kunstschilder, etser, lithograaf

Den Haag, 25 augustus 1837 ? Karlsbad, 7 augustus 1899

Opleiding: Jacob Maris volgende lessen aan de Haagse Academie en was leerling van J.A.B. Stroebel. Vanaf 1855 studeerde Maris drie jaar aan de Antwerpse Academie en hierna keerde hij terug naar Den Haag. Den Haag

Jacob Maris is een schilder van de Haagse School, hij is een Nederlandse impressionist. Jacob Maris was vooral gespecialiseerd in het schilderen van landschappen. Op zijn reizen naar Parijs maakte hij kennis met het impressionisme daar en nam deze invloed mee terug naar Nederland. Het werk van Jacob Maris valt op door de grove penseelstreken en atmosferische weergave van de lucht.

Exposities en prijzen:

Werken van Maris zijn te vinden in?Teylers Museum, HaarlemMus_e d?Orsay, ParijsRijksmuseum, AmsterdamNational Gallery, Londen

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jacob Maris - zonder titel kopen? Bied vanaf 900!
Jacob Maris (1837-1899) Nederlands zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen18 x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 900
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacob Maris

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacob Maris? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacob Maris. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacob Maris en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacob Maris te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacob Maris!

Volg het aanbod kunst van Jacob Maris te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacob Maris te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacob Maris instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacob Maris kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacob Maris!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacob Maris kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacob Maris en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacob Maris via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacob Maris of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacob Maris?

Kunst kopen van Jacob Maris begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacob Maris, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacob Maris. Om meer kans te maken om de Jacob Maris te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacob Maris! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.