Jan A. Louwers (1915-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan A. Louwers
Jan A. Louwers (1915-1991)

Jan A. Louwers (1915-1991)

Kunstenaar

Jan A. LOUWERS (Stratum 1915 - Geldrop 1991)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jan A. Louwers - Bloemstilleven kopen? Bied vanaf 95!
Jan A. Louwers - BloemstillevenSchilderij
Geplaatst doorMartha
Eindtijd 05-02-2023 om 22:28
Jaartal1951
TechniekOlieverf
Afmetingen64 cm x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan A. Louwers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan A. Louwers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan A. Louwers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan A. Louwers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan A. Louwers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan A. Louwers!

Volg het aanbod kunst van Jan A. Louwers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan A. Louwers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan A. Louwers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan A. Louwers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan A. Louwers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan A. Louwers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan A. Louwers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan A. Louwers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan A. Louwers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan A. Louwers?

Kunst kopen van Jan A. Louwers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan A. Louwers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan A. Louwers. Om meer kans te maken om de Jan A. Louwers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan A. Louwers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.