Jan Kuiper (1928-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Kuiper
Jan Kuiper (1928-2017)

Jan Kuiper (1928-2017)

Jan Houwe KUIPER (Heemstede 1928)

Nieuwe Haagse school

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Kuiper - " Zitten' kopen? Bied vanaf 350!
Jan Kuiper (1928-2017) Nederlands " Zitten'
Techniek Acryl
Afmetingen 97 x 112 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
Jan Kuiper - " Je thee wordt koud' kopen? Bied vanaf 500!
Jan Kuiper (1928-2017) Nederlands " Je thee wordt koud'
Techniek Olieverf
Afmetingen 109 x 109 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
Jan Kuiper - Grote surrealistische monochrome Lithografie - oplage 65 - potloodgesigneerd kopen? Bied vanaf 35!
Jan Kuiper (1928-2017) Nederlands Grote surrealistische monochrome Lithografie - oplage 65 - potloodgesigneerd
Techniek Litho
Afmetingen 50 x 65 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Kuiper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Kuiper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Kuiper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Kuiper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Kuiper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Kuiper!

Volg het aanbod kunst van Jan Kuiper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Kuiper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Kuiper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Kuiper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Kuiper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Kuiper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Kuiper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Kuiper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Kuiper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Kuiper?

Kunst kopen van Jan Kuiper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Kuiper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Kuiper. Om meer kans te maken om de Jan Kuiper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Kuiper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.