Jan Veth (1864-1925)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Veth
Jan Veth (1864-1925)

Jan Veth (1864-1925)

Kunstenaar

Jan VETH (Dordrecht 1864 - Amsterdam 1925)

Jan Veth was een Nederlandse kunstschilder van de Amsterdamse School. Hij volgde een opleiding aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunst in Amsterdam en bleef daarna in Amsterdam wonen en werken. Hij schilderde eerst veel landschappen maar ging later vooral portretten schilderen. Veth was ook een verdienstelijk kunstcriticus en verdediger van het Amsterdams impressionisme, waartoe zijn stijl echter niet echt behoorde. Ook was hij een bekende dichter en kan hij tot de Tachtigers gerekend worden.

Aangeboden items
0
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Veth (1864-1925) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 17 items van Jan Veth (1864-1925) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 29 mensen die Jan Veth (1864-1925) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jan Veth

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Veth? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Veth. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Veth en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Veth te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Veth!

Volg het aanbod kunst van Jan Veth te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Veth te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Veth instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Veth kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Veth!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Veth kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Veth en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Veth via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Veth of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Veth?

Kunst kopen van Jan Veth begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Veth, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Veth. Om meer kans te maken om de Jan Veth te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Veth! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.