Jef Verheyen (1932-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jef Verheyen
Jef Verheyen (1932-1984)

Jef Verheyen (1932-1984)

Jef VERHEYEN (Itegem 1932 - Saint-Saturnin-d' Apt 1984)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Jef Verheyen - litho - 1981 - oplage 82 ex kopen? Bied vanaf 275!
Jef Verheyen (1932-1984) Belgisch litho - 1981 - oplage 82 ex
Techniek Litho
Afmetingen 65 x 48 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jef Verheyen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jef Verheyen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jef Verheyen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jef Verheyen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jef Verheyen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jef Verheyen!

Volg het aanbod kunst van Jef Verheyen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jef Verheyen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jef Verheyen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jef Verheyen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jef Verheyen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jef Verheyen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jef Verheyen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jef Verheyen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jef Verheyen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jef Verheyen?

Kunst kopen van Jef Verheyen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jef Verheyen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jef Verheyen. Om meer kans te maken om de Jef Verheyen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jef Verheyen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.