Jos van Riemsdijk (1915-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jos van Riemsdijk
Jos van Riemsdijk (1915-2005)

Jos van Riemsdijk (1915-2005)

Kunstenaar

Jos van RIEMSDIJK (Ukkel 1915 - 2005)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jos van Riemsdijk - Rustende vrouw kopen? Bied vanaf 300!
Jos van Riemsdijk - Rustende vrouwBeeld / Object
Geplaatst doorliesko
Eindtijd 19-12-2022 om 19:49
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
Afmetingen16 cm x 10 cm x 11.5 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Jos van Riemsdijk - sculptuur van een baby kopen? Bied vanaf 50!
Jos van Riemsdijk - sculptuur van een babyBeeld / Object
Geplaatst doorJenny13
Eindtijd 25-01-2023 om 19:33
Periode1945 t/m 1999
TechniekSteen
Afmetingen14 cm x 6 cm x 6 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Jos van Riemsdijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jos van Riemsdijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jos van Riemsdijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jos van Riemsdijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jos van Riemsdijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jos van Riemsdijk!

Volg het aanbod kunst van Jos van Riemsdijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jos van Riemsdijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jos van Riemsdijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jos van Riemsdijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jos van Riemsdijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jos van Riemsdijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jos van Riemsdijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jos van Riemsdijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jos van Riemsdijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jos van Riemsdijk?

Kunst kopen van Jos van Riemsdijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jos van Riemsdijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jos van Riemsdijk. Om meer kans te maken om de Jos van Riemsdijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jos van Riemsdijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.