Man Ray (1890-1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Man Ray
Man Ray (1890-1976)

Man Ray (1890-1976)

Fotograaf

Man RAY (Philadelphia, 1890 - Parijs, 1976)

Aangeboden items
1
Verkochte items
36
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Man Ray (1890-1976) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 36 items van Man Ray (1890-1976) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 61 mensen die Man Ray (1890-1976) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Man Ray

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Man Ray? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Man Ray. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Man Ray en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Man Ray te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Man Ray!

Volg het aanbod kunst van Man Ray te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Man Ray te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Man Ray instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Man Ray kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Man Ray!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Man Ray kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Man Ray en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Man Ray via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Man Ray of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Man Ray?

Kunst kopen van Man Ray begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Man Ray, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Man Ray. Om meer kans te maken om de Man Ray te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Man Ray! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.