Margreet de Vries (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Margreet de Vries
Margreet de Vries (1954)

Margreet de Vries (1954)

Kunstenaar

Margreet de VRIES (Rotterdam 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Margreet de Vries - Beeld keramiek kopen? Bied vanaf 125!
Margreet de Vries (1954) Nederlands Beeld keramiek
Afmetingen61 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Margreet de Vries

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Margreet de Vries? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Margreet de Vries. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Margreet de Vries en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Margreet de Vries te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Margreet de Vries!

Volg het aanbod kunst van Margreet de Vries te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Margreet de Vries te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Margreet de Vries instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Margreet de Vries kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Margreet de Vries!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Margreet de Vries kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Margreet de Vries en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Margreet de Vries via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Margreet de Vries of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Margreet de Vries?

Kunst kopen van Margreet de Vries begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Margreet de Vries, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Margreet de Vries. Om meer kans te maken om de Margreet de Vries te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Margreet de Vries! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.