• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Rob Figee (1937)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Rob Figee

Rob Figee (1937)

Kunstenaar

Rob FIGEE (Emden 1937)

tekenen, schilder, graficus, fotograaf

Opleiding: In de periode 1955-1963 volgde Rob Figee zijn opleidingen aan zowel de Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen en aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Rotterdam.

Figee, woont en werkt in Gelselaar. Rob Figee vind in natuurvormen en muziek de wezenlijke basis voor zijn werk. Het bereiken van een ge-abstraheerde essentie van beiden in een totaal evenwicht is voor Figee van belang.

Kenmerken in het werk van Figee zijn tekenachtige elementen, gecombineerd met (semi) transperante vlakken. Rob Figee streeft naar een uiteindelijk evenwicht in de compositie, het zoeken naar een rust die niet saai is.

Exposities en prijzen

Drempelprijs voor Grafiek van de Rotterdamse Kunststichting voor zijn etsen

Bronzen medaille van de Europaprijs voor schilderkunst (Ostende)

Museum Boymans van Beuningen Rotterdam

Zijn werk is tentoongesteld in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Zweden.

Aangeboden items
0
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Rob Figee (1937) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 37 items van Rob Figee (1937) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Rob Figee

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rob Figee? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rob Figee. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rob Figee en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rob Figee te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rob Figee!

Volg het aanbod kunst van Rob Figee te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rob Figee te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rob Figee instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rob Figee kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rob Figee!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rob Figee kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rob Figee en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rob Figee via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rob Figee of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rob Figee?

Kunst kopen van Rob Figee begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rob Figee, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rob Figee. Om meer kans te maken om de Rob Figee te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rob Figee! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.