Roelf Gerbrands (1891-1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Roelf Gerbrands
Roelf Gerbrands (1891-1954)

Roelf Gerbrands (1891-1954)

Kunstenaar

Roelf GERBRANDS (Groningen 1891 - Haarlem 1954)

Gerbrands was een Haarlemse schilder van vooral landschappen en bloemstillevens in een vrij-impressionistische trant. Hij was in zijn tijd ook een bekend kunstnijveraar en maakte onder andere gebrandschilderde ramen. Het werk van Gerbrands is ondermeer in bezit van het Frans Halsmuseum in Haarlem.

Aangeboden items
0
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Roelf Gerbrands (1891-1954) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 11 items van Roelf Gerbrands (1891-1954) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Roelf Gerbrands (1891-1954) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Roelf Gerbrands

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roelf Gerbrands? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roelf Gerbrands. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roelf Gerbrands en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roelf Gerbrands te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roelf Gerbrands!

Volg het aanbod kunst van Roelf Gerbrands te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roelf Gerbrands te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roelf Gerbrands instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roelf Gerbrands kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roelf Gerbrands!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roelf Gerbrands kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roelf Gerbrands en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roelf Gerbrands via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roelf Gerbrands of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roelf Gerbrands?

Kunst kopen van Roelf Gerbrands begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roelf Gerbrands, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roelf Gerbrands. Om meer kans te maken om de Roelf Gerbrands te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roelf Gerbrands! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.