Theo Groeneveld (1897-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Groeneveld
Theo Groeneveld (1897-1969)

Theo Groeneveld (1897-1969)

Kunstenaar

De schilder Groeneveld was een leerling van de Kunstnijverheidsschool in Haarlem en schilderde veelvuldig het Zuid Limburgse landschap waar hij zo’n verwantschap mee voelde. haarlem 1897-1969 Naast de landschappen kennen we ook zijn plasgezichten en stillevens.

Groeneveld was lid van Arti et Amicitiae in Amsterdam, de Maatschappij Rembrandt (Maatschappij voor Kunst en Kunstverlangenden) en de Haagse Kunstkring

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Theo Groeneveld - (1897-1969) Stilleven met lathyrus kopen? Bied vanaf 150!
Theo Groeneveld - (1897-1969) Stilleven met lathyrusSchilderij
Geplaatst doorBazel20
Eindtijd 14-10-2022 om 19:13
Jaartal1958
TechniekOlieverf
Afmetingen47 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Theo Groeneveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Groeneveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Groeneveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Groeneveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Groeneveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Groeneveld!

Volg het aanbod kunst van Theo Groeneveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Groeneveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Groeneveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Groeneveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Groeneveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Groeneveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Groeneveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Groeneveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Groeneveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Groeneveld?

Kunst kopen van Theo Groeneveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Groeneveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Groeneveld. Om meer kans te maken om de Theo Groeneveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Groeneveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.