Ton Meyer (1892-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ton Meyer
Ton Meyer (1892-1984)

Ton Meyer (1892-1984)

Kunstenaar

Ton MEYER (Leiden 1892 - Driebergen-Rijsenburg 1984)

Aangeboden items
1
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ton Meyer - Kerkje te Kanne kopen? Bied vanaf 30!
Ton Meyer (1892-1984) Nederlands Kerkje te Kanne
TechniekEts
Afmetingen46 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ton Meyer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton Meyer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton Meyer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton Meyer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton Meyer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton Meyer!

Volg het aanbod kunst van Ton Meyer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton Meyer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton Meyer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton Meyer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton Meyer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton Meyer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton Meyer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton Meyer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton Meyer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton Meyer?

Kunst kopen van Ton Meyer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton Meyer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton Meyer. Om meer kans te maken om de Ton Meyer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton Meyer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.