Wally Elenbaas (1912-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Wally Elenbaas
Wally Elenbaas (1912-2008)

Wally Elenbaas (1912-2008)

Wally ELENBAAS (Rotterdam 1912 - Rotterdam 2008)

Aangeboden items
1
Verkochte items
43
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wally Elenbaas - Onbekend kopen? Bied vanaf 50!
Wally Elenbaas (1912-2008) Nederlands Onbekend
Afmetingen24 x 24 x 6 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wally Elenbaas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wally Elenbaas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wally Elenbaas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wally Elenbaas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wally Elenbaas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wally Elenbaas!

Volg het aanbod kunst van Wally Elenbaas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wally Elenbaas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wally Elenbaas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wally Elenbaas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wally Elenbaas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wally Elenbaas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wally Elenbaas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wally Elenbaas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wally Elenbaas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wally Elenbaas?

Kunst kopen van Wally Elenbaas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wally Elenbaas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wally Elenbaas. Om meer kans te maken om de Wally Elenbaas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wally Elenbaas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.