Willem Hendrik van Norden (1883-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Willem Hendrik van Norden
Willem Hendrik van Norden (1883-1978)

Willem Hendrik van Norden (1883-1978)

Kunstenaar

Willem Hendrik van NORDEN (Amsterdam 1883 - Laren 1978)

Van Norden was een Nederlandse beeldend kunstenaar en ontwerper. Hij werd opgeleid door Bert Nienhuis binnen de plateelfabriek van De Distel.Laterd studeerde hij aan de Rijksakademie van beeldende Kunsten in Amsterdam waar hij vriendschap sloot met de kunstenaar Jan Bronner.Aan het eind van zijn leven woonde en werkte hij in het Rosa Spierhuis in Laren.

Aangeboden items
2
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Hendrik van Norden - Ets: De dood van de minotaurus kopen? Bied vanaf 39!
Willem Hendrik van Norden (1883-1978) Nederlands Ets: De dood van de minotaurus
TechniekEts
Afmetingen18 x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee
Willem Hendrik van Norden - Ets: Monster kopen? Bied vanaf 39!
Willem Hendrik van Norden (1883-1978) Nederlands Ets: Monster
TechniekEts
Afmetingen18 x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Hendrik van Norden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Hendrik van Norden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Hendrik van Norden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Hendrik van Norden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Hendrik van Norden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Hendrik van Norden!

Volg het aanbod kunst van Willem Hendrik van Norden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Hendrik van Norden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Hendrik van Norden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Hendrik van Norden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Hendrik van Norden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Hendrik van Norden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Hendrik van Norden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Hendrik van Norden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Hendrik van Norden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Hendrik van Norden?

Kunst kopen van Willem Hendrik van Norden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Hendrik van Norden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Hendrik van Norden. Om meer kans te maken om de Willem Hendrik van Norden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Hendrik van Norden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.