Willem van den Berg (1886-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem van den Berg
Willem van den Berg (1886-1970)

Willem van den Berg (1886-1970)

Willem van den BERG (Den Haag 1886 - Amsterdam 1970)

Willem van den Berg was een leerling van zijn vader Andries van den Berg, daarna van de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Hij werkte sterk onder invloed van Willem van Konijnenburg en verrichtte technisch buitengewoon knap werk. Van den Berg schilderde, tekende, etste en lithografeerde vooral boeren, vissersfiguren en dieren. Van 1938 tot 1953 was hij hoogleraar en directeur van de Rijksakademie te Amsterdam. Werken van Willem van den Berg zijn ondermeer te zien in het Singer Museum in Laren en het Gemeentemuseum in Den Haag.

Aangeboden items
1
Verkochte items
39
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem van den Berg - Flamingo's. kopen? Bied vanaf 59!
Willem van den Berg (1886-1970) Nederlands Flamingo's.
Techniek Litho
Afmetingen 60 x 40 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem van den Berg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem van den Berg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem van den Berg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem van den Berg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem van den Berg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem van den Berg!

Volg het aanbod kunst van Willem van den Berg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem van den Berg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem van den Berg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem van den Berg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem van den Berg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem van den Berg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem van den Berg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem van den Berg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem van den Berg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem van den Berg?

Kunst kopen van Willem van den Berg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem van den Berg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem van den Berg. Om meer kans te maken om de Willem van den Berg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem van den Berg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.