Willy van der Duyn (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willy van der Duyn
Willy van der Duyn (1950)

Willy van der Duyn (1950)

Kunstenaar

Willy van der Duyn (Nijmegen 1950)

Woont en werkt in Groningen. Doet houtdrukken, schilderijen en objecten.

Het werk is een resumé van opgedane beelden. De katalysator van de voorstellingen is de intuïtie. Er is geen concept of boodschap. Het werk is autobiografisch. Er wordt een brug geslagen tussen de binnenwereld en de buitenwereld. De werkwijze is associatief. Er is een beeld, een vorm, een gevoel, waar zich al werkend -als kristallen- dingen aan vast hechten. De voorstelling bevindt zich tussen abstractie en figuratie.

Titels zijn een belangrijk onderdeel van het werk. Ze moeten dezelfde associatieve werking hebben als de voorstellingen. De houtdrukken zijn gemaakt met de reductietechniek en zijn in kleine oplage, soms unica.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willy van der Duyn - Dubbelbeeld 2 kopen? Bied vanaf 100!
Willy van der Duyn (1950) Nederlands Dubbelbeeld 2
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen58 x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willy van der Duyn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willy van der Duyn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willy van der Duyn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willy van der Duyn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willy van der Duyn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willy van der Duyn!

Volg het aanbod kunst van Willy van der Duyn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willy van der Duyn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willy van der Duyn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willy van der Duyn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willy van der Duyn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willy van der Duyn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willy van der Duyn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willy van der Duyn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willy van der Duyn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willy van der Duyn?

Kunst kopen van Willy van der Duyn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willy van der Duyn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willy van der Duyn. Om meer kans te maken om de Willy van der Duyn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willy van der Duyn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.