Yvonne Kracht (1931)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yvonne Kracht
Yvonne Kracht (1931)

Yvonne Kracht (1931)

Kunstenaar

Yvonne KRACHT (Rotterdam 1931)

Schilder, Graficus, Tekenaar

Opleiding: Koninklijke Academie te Den Haag, Hoger instituut Koninklijke Academie Antwerpen

Enkele Exposities:

Galerie Contact Antwerpen

Printshop Amsterdam

Nuw Multiple Art, Brussel

Stedelijk Museum Amsterdam

Nouvelles Images Den Haag

Stedelijke Museum Schiedam

Kornblatt Galerie Baltimore

Exposities in Warschau, Bonn, Bielefeld, Japan, Hongarije, Frankfurt, Washington

Aangeboden items
1
Verkochte items
49
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Yvonne Kracht - Zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Yvonne Kracht - Zonder titelSchilderij
Geplaatst doorErikStalenhoef
Eindtijd 18-09-2022 om 22:35
Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen91 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Yvonne Kracht

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yvonne Kracht? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yvonne Kracht. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yvonne Kracht en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yvonne Kracht te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yvonne Kracht!

Volg het aanbod kunst van Yvonne Kracht te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yvonne Kracht te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yvonne Kracht instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yvonne Kracht kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yvonne Kracht!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yvonne Kracht kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yvonne Kracht en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yvonne Kracht via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yvonne Kracht of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yvonne Kracht?

Kunst kopen van Yvonne Kracht begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yvonne Kracht, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yvonne Kracht. Om meer kans te maken om de Yvonne Kracht te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yvonne Kracht! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.