Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd - Verkocht

Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!
Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Bob Buys - Karakteristiek impressionistisch Aquarel "Boten in Haven" gesigneerd kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bob Buys (1912-1970)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpHavengezicht
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen25 x 35 cm (h x b)
Passe-partout35 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
  • Barthold (Bob) Buys (Amsterdam, 24 maart 1912 - aldaar, 16 augustus 1970) was een Nederlandse figuratieve kunstschilder. Hij schilderde en aquarelleerde landschappen, haven- en stadsgezichten, portretten en bloemstillevens, vaak op een impressionistische manier. Hij illustreerde tevens verscheidene boeken.

    Buijs volgde de opleiding aan het Rijksinstituut Tekenleraren in Amsterdam. Hij werkte veel in Frankrijk, in Bretagne en Port Vendres. Zijn palet was dan ook zeer licht. Hij was tekenleraar aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en aan de lerarenopleiding in Tilburg. Hij was lid van de Hollandse Aquarellistenkring, De Onafhankelijken en Arti et Amicitiae. Bob Buijs was tevens kunstcriticus van Het Vrije Volk en het Haarlems Dagblad.

Conditie
ConditieGoed
wat bruine vlekjes in de luchtpartij. De kleuren zijn fris. Linksonder gesigneerd.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 7,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 15,00
Europese Unie € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd7-11-2021 om 15:43
Eindtijd14-11-2021 om 21:14
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken