Bob Buys (1912-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bob Buys
Bob Buys (1912-1970)
Aangeboden items
2
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bob Buys - Aquarel 1968 kopen? Bied vanaf 40!
Bob Buys (1912-1970) Nederlands Aquarel 1968
TechniekAquarel
Afmetingen42 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Bob Buys - Kerkplein Frankrijk kopen? Bied vanaf 150!
Bob Buys (1912-1970) Nederlands Kerkplein Frankrijk
TechniekAquarel
Afmetingen68 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bob Buys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob Buys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob Buys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob Buys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob Buys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob Buys!

Volg het aanbod kunst van Bob Buys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob Buys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob Buys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob Buys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob Buys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob Buys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob Buys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob Buys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob Buys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob Buys?

Kunst kopen van Bob Buys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob Buys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob Buys. Om meer kans te maken om de Bob Buys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob Buys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.