Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. - Verkocht

Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!
Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!Cees Bolding - Ets. Nettenboetster Scheveningen. kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cees Bolding (1897-1979)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1941
TechniekEts
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpHistorisch
IngelijstIngelijst
Afmetingen35.5 x 38.5 cm (h x b)
Incl. lijst39.5 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd


conditie: ets is goed, met de licht bruine verkleuring die normaal is bij deze etsen.


Cornelis Bolding werd op 7 januari 1897 in Wormerveer geboren en overleed op 1 november 1979 in Den Haag. Bolding was leerling van de Rijksschool voor Kunstnijverheid en van 1915 tot 1921 van de Rijksacademie in Amsterdam onder leiding van o.a. J.H. Jurres en N. van der Waay. Hij schilderde, tekende, aquarelleerde, etste en lithografeerde. Zijn onderwerpen waren: stad, bos, portret, figuur, marine, havens en bedrijven. Zijn laatste levensjaren woonde hij in Scheveningen. Het vissersleven heeft hem zeer geïnspireerd. Hij was lid van Arti et Amicitiae in Amsterdam, Pulchri Studio in Den Haag, de Haagse aquarellisten en van de Vereniging van Nederlandse zeeschilders. Zijn werk is vele malen in de prijzen gevallen, zoals: 3 maal de Koninklijke Subsidie, evenzoveel maal de Willink van Collenprijs, de Johan Cohen Gosschalkprijs en de zilveren medaille in de Prix de Rome. Zijn werk is aangekocht door o.m. het Gemeentemuseum Arnhem, Gemeentemuseum Den Haag en het Singer Museum Laren.

Conditie
ConditieGoed
conditie: ets is goed, met de licht bruine verkleuring die normaal is bij deze etsen Lijst heeft krasjes,
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Alkmaar, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 14,50
Naar Duitsland € 16,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd25-7-2021 om 15:57
Eindtijd7-8-2021 om 21:45
Biedingen (2)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken