Charles Donker - Ets: Gele morgenster

Charles Donker - Ets: Gele morgenster kopen? Bied vanaf 450!
Charles Donker - Ets: Gele morgenster kopen? Bied vanaf 450!Charles Donker - Ets: Gele morgenster kopen? Bied vanaf 450!Charles Donker - Ets: Gele morgenster kopen? Bied vanaf 450!Charles Donker - Ets: Gele morgenster kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Charles Donker (1940)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpBloemen en Planten
IngelijstIngelijst
Afmetingen25 x 31 cm (h x b)
Incl. lijst47 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage6/20
Ets van Charles Donker. Titel: gele morgenster. Oplage: 6/20. Afmetingen incl lijst: H47 x b52cm. Afmetingen voorstelling: H25 x b31cm. Het werk is rechts onderaan, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Postnl.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 55,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.