Fon Klement - Boardsnede, Orgie de fleurs - Verkocht

Fon Klement - Boardsnede, Orgie de fleurs kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Fon Klement - Boardsnede, Orgie de fleurs kopen? Bied vanaf 70!
Fon Klement - Boardsnede, Orgie de fleurs kopen? Bied vanaf 70!Fon Klement - Boardsnede, Orgie de fleurs kopen? Bied vanaf 70!Fon Klement - Boardsnede, Orgie de fleurs kopen? Bied vanaf 70!Fon Klement - Boardsnede, Orgie de fleurs kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Fon Klement (1930-2000)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1998
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
OnderwerpBloemen en Planten
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen76 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage57/125

Afmetingen beeld: 53.5 x 50 cm.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie
ConditieGoed
Werk is licht egaal vergeeld. Heeft enkele deukjes (vanaf de achterzijde) in het blad, langs de rechter rand. Lichte vouw in de hoek linksboven.
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd9-3-2020 om 12:41
Eindtijd14-3-2020 om 22:15
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.