Fred van der Wal - Badkamer met meisjes

Fred van der Wal - Badkamer met meisjes kopen? Bied vanaf 40!
Fred van der Wal - Badkamer met meisjes kopen? Bied vanaf 40!Fred van der Wal - Badkamer met meisjes kopen? Bied vanaf 40!Fred van der Wal - Badkamer met meisjes kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Fred van der Wal (1942)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1976
Techniek Zeefdruk
Drager Geschept Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 74 x 69 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Zeefdruk van Fred van der Wal, op geschept papier. Met potlood gesigneerd, genummerd en gedateerd. De afbeelding is 70 x 69 cm. De conditie is goed, lichte kreuk in witmarge, scheurtje links (zie foto's). 

De zeefdruk kan zonder kosten worden opgehaald in Breda of Utrecht of op kosten van de koper aangetekend worden verzonden in een stevige koker.
Conditie
ConditieGoed
lichte kreuk in witmarge, scheurtje links (zie foto's)
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 45,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .