Guus de Ruiter - Litho, Vrouwen op weg naar huis - Verkocht

Guus de Ruiter - Litho, Vrouwen op weg naar huis kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Guus de Ruiter - Litho, Vrouwen op weg naar huis kopen? Bied vanaf 1!
Guus de Ruiter - Litho, Vrouwen op weg naar huis kopen? Bied vanaf 1!Guus de Ruiter - Litho, Vrouwen op weg naar huis kopen? Bied vanaf 1!Guus de Ruiter - Litho, Vrouwen op weg naar huis kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Guus de Ruiter (1924-2000)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageOnbekend

Titel: Vrouwen op weg naar huis
Jaartal: 1980 (?)
Afmetingen blad: 50 cm x 35 cm (Beeld: 38 cm x 30 cm)
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Litho op papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst
Conditie: In goede staat. Het blad is licht verkleurd en heeft rondom enkele donkere vegen. Rondom het beeld is een verkleurig zichtbaar door een eerdere inlijsting. Aan de bovenkant en rechterzijde is het papier enigzins geraffeld. Bij opnieuw inlijsten niet meer zichtbaar.

Herkomst:Onterfd Goed adviseert en helpt erfgoedbeheerders (musea, gemeentes, etc) bij het verbeteren van hun collecties. Voor de objecten die niet in die collecties thuis horen zoekt Onterfd Goed een goed nieuw thuis. Door een object of kunstwerk te kopen in de veiling, help je ons Nederlands erfgoed te bewaren en weer zichtbaar te maken! Voor meer informatie zie: www.onterfdgoed.nl

 

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQOG

 

Conditie
ConditieGoed
Het blad is licht verkleurd en heeft rondom enkele donkere vegen. Rondom het beeld is een verkleurig zichtbaar door een eerdere inlijsting. Aan de bovenkant en rechterzijde is het papier enigzins geraffeld. Bij opnieuw inlijsten niet meer zichtbaar.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 29,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd11-6-2018 om 12:04
Eindtijd17-6-2018 om 14:44
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken