Guus de Ruiter (1924-2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guus de Ruiter
Guus de Ruiter (1924-2000)

Guus de Ruiter (1924-2000)

Kunstenaar

K.G. (Guus) de RUITER (1924-2000) woonde en werkte in zijn geboorteplaats Rotterdam. Opleiding aan de Academie voor B.K. te Rotterdam (1940-1945). Van 1947 t/m 1951 werkt hij o.l.v. Wally Elenbaas bij het grafisch atelier 'Ons Huis'. Later worden de kunstenaars die hier werkten 'de Venstergroep' genoemd. Hij was vooral schilder, aquarellist, tekenaar en graficus. Zijn onderwerpen waren stadsgezichten, landschappen, portretten en stillevens. Hij werd ook 'schilder van de rust' genoemd. Over zijn werken hangt een zachte dromerigheid.

Aangeboden items
1
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Guus de Ruiter - Portret van een vrouw kopen? Bied vanaf 100!
Guus de Ruiter (1924-2000) Nederlands Portret van een vrouw
TechniekOlieverf
Afmetingen83 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Guus de Ruiter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guus de Ruiter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guus de Ruiter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guus de Ruiter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guus de Ruiter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guus de Ruiter!

Volg het aanbod kunst van Guus de Ruiter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guus de Ruiter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guus de Ruiter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guus de Ruiter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guus de Ruiter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guus de Ruiter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guus de Ruiter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guus de Ruiter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guus de Ruiter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guus de Ruiter?

Kunst kopen van Guus de Ruiter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guus de Ruiter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guus de Ruiter. Om meer kans te maken om de Guus de Ruiter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guus de Ruiter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.