• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels - Verkocht

Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!
Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!Jan Bezemer - Kleurenlitho enigste exemplaar met vogels kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Bezemer (1907-1997)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen53 cm x 70 cm (h x b)
Lijst67 cm x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageEigen druk enige exemplaar


Kleurenlitho door Jan Bezemer
Gesigneerd in potlood r.o. 'Jan Bezemer'
Annotatie  . 'eigen druk  enigste exemplaar
 Over de kunstenaar Jan Bezemer (Rotterdam, 1907 – 1997) Jan Bezemer was een graficus en wandschilder, tevens beeldhouwer kunstenaar en veel meer. Hij heeft gestudeerd aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam en woonde heel zijn daar, waar hij woonde en werkzaam is geweest in deze geweldige stad als Rotterdam. Bezemer is uit geldgebrek met litho's en graferen begonnen. Zijn werk was zo baanbrekend, zelfs Willem Sandberg (voormalig directeur van het Stedelijk Museum in Amsterdam) in 1959 een tentoonstelling aan zijn werk wijdde. Hij was en is één van de prominente kunstenaars, die behoorde tot de generatie naoorlogse grafici die voor vele jaren het artistieke Rotterdamse landschap zou domineren. Bezemer inspireerden gedurende zijn leven vooral dieren en sporters. In de oorlogsjaren had Jan Bezemer zijn atelier in Diergaarde Blijdorp, waar hij contacten kreeg met o.a. J. v B. uit Rotterdam die heem steunde door diversen kunstwerken van hem te kopen,Vooral dieren zijn veelal een terugkerend onderwerp in zijn leven geweest, Jan Bezemer was een van de zeer talrijke Kunstenaars (de beste) want al in de jaren ’30 maakte hij al bordjes die hij beschilderde voor de Diergaarde Blijdorp.
ConditieZeer Goed

In zeer goede staat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jan Bezemer (1907-1997)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  duif
FA. (48)

Lid sinds 2018
1407 verkochte items
Alle items van deze verkoper (115)
Pinterest
84 cm
67 cm
70 cm
53 cm
Dit item is verkocht voor 80,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:16-08-2022 om 22:15
Eindtijd:30-08-2022 om 16:33
Biedingen (1)
malsdordrecht
30 aug. / 13:27
€ 70
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.