Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968)

Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968) kopen? Bied vanaf 399!
Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968) kopen? Bied vanaf 399!Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968) kopen? Bied vanaf 399!Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968) kopen? Bied vanaf 399!Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968) kopen? Bied vanaf 399!Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968) kopen? Bied vanaf 399!Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968) kopen? Bied vanaf 399!Jan Sierhuis - Hommage aan Posada (Gemengde techniek - Gesigneerd - Met lijst - 1968) kopen? Bied vanaf 399!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Sierhuis (1928)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1968
TechniekGouache
DragerPapier
StijlAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen77 x 56 cm (h x b)
Incl. lijst102 x 79 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Een originele gemengde techniek op papier van Jan Sierhuis uit 1968. Dit werk van Jan Sierhuis geeft nog heel duidelijk zijn cobra-invloeden weer. Zijn werk is aanwezig in museale collecties (Stedelijk Museum, Amsterdam) alsook in vele particuliere collecties. Het werk is 102x79 cm groot (ingelijst) en is prachtig ingelijst in een hoogwaardige zwarte lijst. Het werk is door de kunstenaar aan de voorzijde (onder) gesigneerd en op de achterzijde betiteld. Het is een prachtig kunstwerk binnen een thema waarin Sierhuis niet vaak gewerkt heeft. Op de website van de collectie Stedelijk Museum staan vergelijkbare 'Hommage-schilderijen'. Het vroege werk van Sierhuis wordt nog altijd gewaardeerd. Het kunstwerk is ophangklaar en kan direct aan de muur.

Kunstenaar: Jan Sierhuis
Titel: Hommage aan Posada (betiteld/handgeschreven op achterkant)
Afmetingen (papier): 77 x 56,5 cm
Afmetingen (ingelijst): 102x79 cm
Jaar: 1968
Techniek: Gemengde techniek op papier.

Herkomst: Particuliere collectie
Ophalen geniet de voorkeur. Het werk kan eventueel met Swift-Koeriers verzonden worden, echter op uitdrukkelijk risico van de koper.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Heerlen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd9-6-2018 om 12:40
Eindtijd16-6-2018 om 20:16
Openingsbod € 399
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHeerlen,  Nederland