Kees Okx - Spanish sketch, aquatint ets

Kees Okx - Spanish sketch, aquatint ets kopen? Bied vanaf 40!
Kees Okx - Spanish sketch, aquatint ets kopen? Bied vanaf 40!Kees Okx - Spanish sketch, aquatint ets kopen? Bied vanaf 40!Kees Okx - Spanish sketch, aquatint ets kopen? Bied vanaf 40!Kees Okx - Spanish sketch, aquatint ets kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees Okx (1939-2015)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts/Aquatint
DragerGeschept Papier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen56 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageX
Karakteristiek werk van Kees Okx, te dateren tweede helft jaren 60.  Aquatint ets op geschept papier, met potlood gesigneerd, getiteld en genummerd (III/X), een Épreuve d’Artiste exemplaar.  In goede conditie.

Afmetingen: 56cm x 39cm (blad), 48cm x 30cm (beeld)

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieGoed
Blad heeft ingelijst gezeten want er is een lichte verkleuring binnen een vorig passe-partout.  Opnieuw ingelijst met passe-partout is het werk zeer goed.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd30-9-2023 om 20:50
Eindtijd14-10-2023 om 20:33
Openingsbod € 40
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland