Sees Vlag - Geuldal

Sees Vlag - Geuldal kopen? Bied vanaf 75!
Sees Vlag - Geuldal kopen? Bied vanaf 75!Sees Vlag - Geuldal kopen? Bied vanaf 75!Sees Vlag - Geuldal kopen? Bied vanaf 75!Sees Vlag - Geuldal kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sees Vlag (1934-2018)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1986
Techniek Zeefdruk
Drager Geschept Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 48 x 36 cm (h x b)
Incl. lijst 66 x 51 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Zeefdruk van Sees Vlag, met potlood gesigneerd. Titel in druk, logo en datering in preegdruk. Ingelijst in aluminium lijst. Uitgegeven in de reeks Het dagelijks leven, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Ahold.

Het werk verkeert in nieuwstaat. Op de foto's zijn mogelijk reflecties zichtbaar.

De zeefdruk kan zonder kosten worden opgehaald in Breda of Utrecht. Verzending via reguliere post is niet mogelijk.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .