Sees Vlag - 's-Gravenhage - Koninklijke Schouwburg

Sees Vlag - 's-Gravenhage - Koninklijke Schouwburg kopen? Bied vanaf 75!
Sees Vlag - 's-Gravenhage - Koninklijke Schouwburg kopen? Bied vanaf 75!Sees Vlag - 's-Gravenhage - Koninklijke Schouwburg kopen? Bied vanaf 75!Sees Vlag - 's-Gravenhage - Koninklijke Schouwburg kopen? Bied vanaf 75!Sees Vlag - 's-Gravenhage - Koninklijke Schouwburg kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sees Vlag (1934-2018)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1977
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 50 x 65 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Zeefdruk van Sees Vlag, met potlood gesigneerd, genummerd en gedateerd. Titel in druk. De afbeelding meet 28 x 50 cm. De conditie is uitstekend. (Papier is spierwit, foto lijkt geler dan in het echt).

De zeefdruk kan zonder kosten worden opgehaald in Breda of Utrecht of op kosten van de koper aangetekend worden verzonden in een stevige koker.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 18,00
Naar Duitsland € 18,00
Europese Unie € 18,00
Wereldwijd € 40,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .