Sees Vlag - Tafel met schelp

Sees Vlag - Tafel met schelp kopen? Bied vanaf 90!
Sees Vlag - Tafel met schelp kopen? Bied vanaf 90!Sees Vlag - Tafel met schelp kopen? Bied vanaf 90!Sees Vlag - Tafel met schelp kopen? Bied vanaf 90!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sees Vlag (1934-2018)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1972
Techniek Hout/Linosnede
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 65 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Linosnede van Sees Vlag. Door de maker met potlood gesigneerd, genummerd en gedateerd. Afgedrukt op glad papier. de afbeelding meet 44 x 34 cm. De conditie is uitstekend.

Sees Vlag (Gouda, 15 juli 1934 – Den Haag, 1 januari 2018) was een Nederlands kunstenaar, graficus en schilder. Vlag was vooral bekend door zijn architecturale linosnedes en zeefdrukken in pasteltinten. Eén van zijn bekendste werken was: ´s-Gravenhage - Dagelijkse Groenmarkt (1984) bestaande uit 84 drukgangen. Vlag heeft vooral Haagse stadsgezichten en industriële monumenten in zijn oeuvre verwerkt, maar heeft eveneens in opdracht gewerkt voor onder andere UNICEF en de NS. Van 1954 tot 1959 heeft hij gestudeerd aan de Akademie van Beeldende Kunsten te Den Haag. Vlag was gedurende zijn actieve jaren een prominent lid van de kunstenaarsvereniging Pulchri Studio.


De lino kan zonder kosten worden opgehaald in Utrecht of Breda of op kosten van de koper aangetekend worden verzonden in een stevige koker.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 45,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .