Alfred Lob (1883-1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alfred Lob
Alfred Lob (1883-1959)

Alfred Lob (1883-1959)

Kunstenaar

Alfred Löb (Elberfeld 1883 - Den Haag 1953)

Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Alfred Lob - Lot van twee werken kopen? Bied vanaf 15!
Alfred Lob (1883-1959) Nederlands Duits Lot van twee werken
TechniekEts
Afmetingen43 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Alfred Lob - Lot van twee werken kopen? Bied vanaf 25!
Alfred Lob (1883-1959) Lot van twee werken
TechniekEts
Afmetingen32 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alfred Lob

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfred Lob? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfred Lob. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfred Lob en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfred Lob te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfred Lob!

Volg het aanbod kunst van Alfred Lob te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfred Lob te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfred Lob instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfred Lob kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfred Lob!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfred Lob kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfred Lob en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfred Lob via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfred Lob of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfred Lob?

Kunst kopen van Alfred Lob begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfred Lob, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfred Lob. Om meer kans te maken om de Alfred Lob te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfred Lob! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.