• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Catharina Goeting (1912-1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Catharina Goeting
Catharina Goeting (1912-1987)

Catharina Goeting (1912-1987)

Kunstenaar

Catharina GOETING - Stultiëns (Den Haag 1912 - Den Haag 1987)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Catharina Goeting (1912-1987) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Catharina Goeting (1912-1987) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Catharina Goeting

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Catharina Goeting? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Catharina Goeting. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Catharina Goeting en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Catharina Goeting te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Catharina Goeting!

Volg het aanbod kunst van Catharina Goeting te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Catharina Goeting te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Catharina Goeting instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Catharina Goeting kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Catharina Goeting!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Catharina Goeting kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Catharina Goeting en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Catharina Goeting via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Catharina Goeting of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Catharina Goeting?

Kunst kopen van Catharina Goeting begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Catharina Goeting, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Catharina Goeting. Om meer kans te maken om de Catharina Goeting te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Catharina Goeting! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.