Georg Hadeler (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Georg Hadeler
Georg Hadeler (1939)

Georg Hadeler (1939)

Georg HADELER (Treuenfeld 1939)

Aangeboden items
1
Verkochte items
44
Nationaliteit
Duits Duits  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Georg Hadeler - "Fabel" kopen? Bied vanaf 50!
Georg Hadeler (1939) Duits Nederlands "Fabel"
TechniekLitho
Afmetingen61 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Georg Hadeler

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Georg Hadeler? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Georg Hadeler. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Georg Hadeler en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Georg Hadeler te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Georg Hadeler!

Volg het aanbod kunst van Georg Hadeler te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Georg Hadeler te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Georg Hadeler instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Georg Hadeler kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Georg Hadeler!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Georg Hadeler kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Georg Hadeler en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Georg Hadeler via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Georg Hadeler of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Georg Hadeler?

Kunst kopen van Georg Hadeler begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Georg Hadeler, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Georg Hadeler. Om meer kans te maken om de Georg Hadeler te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Georg Hadeler! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.